OM OS

ADLEX Boligadministration A/S administrerer 5.000 boligenheder fordelt på ca. 175 foreninger. Samlet administrerer vi ejendomme til en værdi af 12,0 mia. kr. med en årlig omsætning på 400 mio. kr. Vi benytter os af de mest moderne og effektive IT-løsninger, hvilket kommer kunderne til gode gennem lave priser og et højt serviceniveau.

Siden 2008 har vi hos ADLEX Boligadministration A/S oplevet en markant vækst på både antal ejendomme og antal medarbejdere. Det skyldes et målrettet arbejde med konstant fokus på høj kvalitet og service samt dygtiggørelse af vores dedikerede medarbejdere, som i det daglige er klar med relevant rådgivning vedrørende byggesager, finansiering, vedtægtsspørgsmål, eksklusionssager, lejeret m.m.

VORES VÆRDIER

ADLEX Boligadministration A/S rådgiver med engagement og på et højt fagligt niveau. Vi sætter os ind i hver enkelt kundes behov for at kunne levere individuel, værdiskabende og forståelig rådgivning.

Vi er tilgængelig for vores kunder, som kan forvente hurtige svartider og gennemsigtighed i forhold til rådgivningens omfang, forudsætninger og pris.

Endelig ønsker vi at være en god og attraktiv arbejdsplads for alle ved at skabe et udfordrende og professionelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi forventer høj kvalitet samt engagement fra alle medarbejdere, der ligeledes betragtes som den vigtigste ressource i kontinuerlig dygtiggørelse.

Hos ADLEX Boligadministration A/S lægger vi stor vægt på både forretningsmæssige, faglige og personlige værdier. Vi ønsker at være konkurrencedygtige, kvalificerede samt specialiserede og med en uhøjtidelig, moderne og vedkommende atmosfære overfor både kunder og medarbejdere.

 

Rasmus Morten Jensen

Ejendomsadministrator

rmj@adlexbolig.dk